Tilaukset ovat täynnä vuodelle 2024!
Otan uusia tilauksia vuoden 2025 alkupuolella.

Tiedotan sosiaalisessa mediassa tilauksien aukeamisesta.

SEURAA OTUSPAJAA SOMESSA!

info (at) lisanotuspaja.com

Jos tulee kysyttävää vastaan sähköpostilla ja somekanavillani.

TILAUSEHDOT:

KOMMUNIKAATIO

Jokainen tilaus käydään ensin huolellisesti asiakkaan kanssa läpi, jotta lopullinen työ vastaa mahdollisimman paljon asiakkaan toiveita. Kommunikointi tapahtuu sähköpostin välityksellä, mutta työstökuvat ja keskustelut voidaan käydä Facebookin, Instagramin tai Telegramin välityksellä asiakkaan niin halutessa.
Työstön aikana lähetän asiakkaalle kuvia tilauksen etenemisestä varmistaakseni että tuote etenee asiakkaan toiveiden mukaan. Kerrothan minulle mahdollisimman pian jos työstä ei saa julkaista minkäänlaista kuvamateriaalia somessa!
Huomioithan että joskus lemmikit vierailevat kodissani. Eläimet eivät saa tulla työhuoneeseeni, mutta en voi täysin taata etteikö niiden karvoja joutuisi tuotteisiin.

HAHMOSUUNNITELMA

Tilattavasta hahmosta tulee lähettää mallikuva. Kuva voi olla sinun itse piirtämä, väritetty pohja tai tilattu taiteilijalta.

En tee kopiosuojatuista hahmoista fursuitteja/maskottiasuja. Fanihahmot ovat okei, riippuen kuinka paljon ne muistuttavat kopiosuojattuja hahmoja. Ethän kopioi kenenkään toisen hahmoa.

Huomiothan että kun olet maksanut ensimmäisen erän ja olen ostanut kankaat tilaukseesi et voi enää muuttaa hahmosuunnitelmaa.

AIKARAJA/DEADLINE

Kerro tilauksen yhteydessä jossa sinulla on jokin tietty deadline mielessä, niin voin saman tien kertoa onko minun mahdollista toteuttaa se. Usein fursuit/maskottiasu-tilauksen saamiseen minulta menee noin puoli vuotta. Otan uusia tilauksia kahdesti vuodessa ja täytän työlistani aina puoleksi vuodeksi kerralla. Informoin kaikkia asiakkaitani miten olen aikatauluttanut heidän tilauksensa.

MITAT

Fursuitteihin ja muihin pukuihin tarvitsen asiakkaan mitat (ohjeet fursuit-kategoriassa). Olethan erityisen tarkka ottaessasi mittoja kehostasi. Älä lisää senttejä mittoihin itse, vaan kerro minulle jos haluat jonkin osan extra väljäksi. Normaalisti jätän asuun liikkumavaraa ja istumismahdollisuuden. Jos asuun tulee vaahtomuovi muotoilua tarvitsen teippikopion pukuilijasta.
Jos asu ei mahdukaan päälle ja kaikki asiakkaan antamat mitat ovat olleet oikein korjaan puvun oikean kokoiseksi ilmaiseksi.

MAKSU

Maksu tapahtuu tilisiirrolla (suomalaiset) tai PayPalilla (ulkomaalaiset). Lähetän tilauksesta PDF laskun sähköpostitse. Kaikki hinnat sisältävät ALV 24%.
Varaus/materiaalimaksu on noin neljäsosa lopullisesta summasta ja jota ei palauteta vaikka asiakas peruisi tilauksen.
Voit maksaa tilauksen myös osissa, mutta tilaus tulee olla maksettuna puolen vuoden sisään ennen kuin otan taas uudet tilaukset.
Ilmoitathan minulle jos kohtaat ongelmia, et pystykään maksamaan ajallaan tai muuta.

PALAUTUKSET

Jos jostain syystä et halua enää tilaustasi palautan kaikki maksut paitsi ensimmäiseksi maksetun varausmaksun (¼ osa loppusummasta). Minulla on oikeus myydä jo aloitettu tilaus jollekin toiselle pienien muutoksien kera jotta se ei näytä enää sinun hahmoltasi.

Palautus ei ole mahdollinen sen jälkeen kun olen lähettänyt tilauksen. Jos haluat myydä minun valmistaman asun eteenpäin voit tottakai tehdä niin ja halutessasi voin mainostaa myyntiä sosiaalisessa mediassani. Ei ole kohteliasta tekijää kohtaan myydä tilaus kalliimmalla millä sen itse ostit.

POSTITUS

Postikulut eivät sisälly hintaan. Fursuitin/maskottiasun postitus on noin 11-20e Suomen sisällä. Ilmoitathan minulle jos haluat että käytän jotain tiettyä lähetystapaa tai firmaa. Ilmoitan lähetyksen jälkeen asiakkaalle paketin seurantakoodin.

Valmis tuote tulee maksaa kokonaisuudessaan postikulujen kanssa ennen kuin lähetän sen asiakkaalle. Tuotteen voi etukäteen sovittaessa myös noutaa työhuoneeltani.

En vastaa postituksessa kadonneista tai vahingoittuneista tuotteista, mutta ongelmien sattuessa autan parhaani mukaan.

KORJAUS JA TAKUU

Tavoitteenani on tehdä laadukkaita ja kestäviä asuja. Jos jostain syystä asusi tarvitsee korjausta tai huomaat siinä virheen korjaan sen mielelläni.

6 kuukauden sisällä tuotteen vastaanottamisesta korjaan normaali käytössä rikkoutuneet tuotteet ilmaiseksi. Asiakas vastaa postikuluista / tuotteen toimittamisesta. Minä (myyjä) maksan toimituskulut mikäli tuotteessa on selkeä valmistusvirhe.

6 kuukauden jälkeen voin tehdä korjauksia tai muutoksia asuun maksua vastaan.

IKÄ

Sinun tulee olla täysi-ikäinen (yli 18 vuotias) tilataksesi minulta. Huoltaja voi tilata alaikäisen puolesta.

YKSITYISYYS

Tilatessasi minulta henkilökohtaisia tietojasi, kuten nimi ja osoite, ei luovuteta kolmansille osapuolille. Tietojasi käytetään vain laskutukseen ja tilauksen toimitukseen.
En paljasta tilaajien henkilöllisyyttä ellei asiakas itse halua niin (esimerkiksi maininta sosiaalisesta mediasta kuvia esitellessä).

SUOSTUMUS

Maksamalla ensimmäisen varausmaksun suostut näihin ehtoihin.