HUOM! Otan uusia tilauksia vuoden lopussa

tai vuoden 2020 alussa!

Tarjouspyynnöt ja tilausten teko sähköpostitse

INFO (AT) LISANOTUSPAJA.COM

Jokainen tilaus käydään huolellisesti asiakkaan kanssa läpi, jotta lopullinen työ vastaa mahdollisimman paljon asiakkaan toiveita. Tilattavasta hahmosta tulee lähettää mallikuva tai voimme suunnitella hahmon yhdessä.

Fursuit-pukuun tarvitsen asiakkaan mitat, kun taas nukkeihin toiveet lopullisen tuotteen koosta.

Maksu tapahtuu tilisiirrolla (suomalaiset) tai PayPalilla (ulkomaalaiset). Lähetän tilauksesta laskun sähköpostitse.

Yli 100e tilauksista perin aluksi materiaalimaksun, joka on noin neljäsosa lopullisesta summasta ja jota ei palauteta vaikka asiakas peruisi tilauksen.

Tilauksen työstön aikana lähetän asiakkaalle kuvia tilauksen etenemisestä varmistaakseni että tuote etenee asiakkaan mielikuvaa vastaavaksi. Kerrothan minulle mahdollisimman pian jos työstä ei saa julkaista minkäänlaista kuvamateriaalia somessa!

Valmis tuote tulee maksaa kokonaisuudessaan postikulujen kanssa ennen kuin lähetän sen asiakkaalle. Tuotteen voi sovittaessa myös noutaa työhuoneeltani tai myyntipöydältäni tapahtumasta jossa vierailen.

Huomioithan että minulla on kissoja, enkä voi taata etteikö niiden karvoja joutuisi tuotteisiin.

Olen avoin monenlaisille projekteille, joten ota rohkeasti yhteyttä vaikka tuotetta ei olisikaan hinnastossani!

SEURAA OTUSPAJAA SOMESSA!


Mitat fursuit tilauksiin


- Pää: Oman pään ympärysmittasi leveyssuunnassa otsan kohdalta ja ympärysmitta korkeussuunnassa leuan alta läheltä kaulaa korvien edestä päälaelle.

- Käsitassut: pituus ranteesta pisimmän sormen kärkeen ja kämmenen leveys.

- Hihat: pituus olkapäästä ranteeseen, käsivarsien paksuin ympärysmitta ja hartioiden väli.

- Jalkatassut: kengän numero, jalkaterän pituus, jalkaterän levein kohta.

- Kokopuku: pituus lattiasta kaulan alkuun, pituus lattiasta haaroväliin, käsivarsien pituus olkapäästä ranteeseen, käsivarsien paksuin ympärysmitta, hartioiden väli, rinnan-, vyötärön- ja lantion ympärys. Tarkimman istuvuuden saat tekemällä itsestäsi ilmastointiteippikopion (eng: duct tape dummy, ohjeita löytyy paljon netistä) ja lähettämällä sen minulle, jolloin voin rakentaa puvun suoraan kehosi kopion päälle. Jos haluat pukuun jalkatäytteet (digitigrade legs) on teippikopio välttämätön.

- Jalat: pituus lattiasta vyötärölle, pituus lattiasta haaroväliin, vyötärön- ja lantion ympärys. Tarkimman istuvuuden saat tekemällä itsestäsi ilmastointiteippikopion (eng: duct tape dummy, ohjeita löytyy paljon netistä) ja lähettämällä sen minulle, jolloin voin rakentaa puvun suoraan kehosi kopion päälle. Jos haluat pukuun jalkatäytteet (digitigrade legs) on teippikopio välttämätön.

- Paita: pituus lantiolta kaulan alkuun, käsivarsien pituus olkapäästä ranteeseen, käsivarsien paksuin ympärysmitta, hartioiden väli, rinnan-, vyötärön- ja lantion ympärys. Tarkimman istuvuuden saat tekemällä itsestäsi ilmastointiteippikopion (eng: duct tape dummy, ohjeita löytyy paljon netistä) ja lähettämällä sen minulle, jolloin voin rakentaa puvun suoraan kehosi kopion päälle.